سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 چطور طعم و رنگ سبزیجات را به هنگام پخت حفظ کنیم؟

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: چطور طعم و رنگ سبزیجات را به هنگام پخت حفظ کنیم؟   2013-02-19, 1:38 pm

حفظ خواص غذایی سبزیجات پس از پخته شدن راه‌هایی دارد.
در اینجا به دو روش برای حفظ مواد غذایی، رنگ و طعم سبزیجات می‌پردازیم:
روش اول : جوشاندن
ابتدا سبزیجات را به مدت کم در آب جوش قرار می دهیم سپس آنها را از آب جوش درآورده و در آب یخ فرو می بریم. با این روش می توانیم مواد غذایی، رنگ و طعم سبزیجات را حفظ کنیم و اگر می خواهید آنها را گرم بخورید آن ها را روی اجاق گاز یا در مایکروفر قرار دهید.
شما میتوانید در آبی که در حال جوش است مقدار کمی جوش شیرین نیز بریزید.
روش دوم: بخار پزکردن
بخار پز کردن روش دیگری برای حفظ مواد مغذی سبزیجات است.
در این روش نیازی نیست از وسایل گرانقیمت استفاده کنید بلکه می توانید یک الک یا یک سبد فلزی تهیه کرده و آن را روی قابلمه آب جوش قرار دهید و تا حد مطلوبتان سبزی را بخار پز کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
چطور طعم و رنگ سبزیجات را به هنگام پخت حفظ کنیم؟
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: