سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 روش آماده‌سازی شیره خرما

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: روش آماده‌سازی شیره خرما   2013-02-19, 1:41 pm

در گذشته به طور سنتی خرماها را در قسمتی از حیاط خانه – که شبیه حوضچه بوده – جمع می‌کرده‌اند و بعد از گذشت چند روز، در زیر آفتاب شیره خرما از آن جدا می‌شده و از طریق کانال کوچکی به حوضچه دیگری می‌ریخته است.
اما امروزه دیگر به این روش شیره خرما تهیه نمی‌شود بلکه در کارخانه و با دستگاه، خرماها له شده و شیره‌شان را جدا می‌کنند و پس از افزودن اندکی افزودنی‌های خوراکی، شیره خرما را در بسته‌بندی‌های زیبا یا در قوطی‌های پلاستیکی به بازار عرضه می‌کنند.
در بسیاری از استان‌های کشورمان، از شیره به جای شکر در پختن حلوا و تره‌حلوا استفاده می‌کنند.
نکته: همچنین خوردن «شیربرنج و شیره»، «برف و شیره» و «شیر و شیره» در زمستان، از عادت‌های غذایی مرسوم مردمان بسیاری از شهرها مثل همدان، اراک، اردبیل، تبریز و… است.
نکته: بهترین نوع خوردن شیره که برای همه مزاج‌ها مناسب است، این است که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید. سرکه شیره هم خاصیت سرکه (طبیعت سرد) را دارد، هم طبیعت شیره (طبیعت گرم) را.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
روش آماده‌سازی شیره خرما
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: