سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 روش تهیه املت هندی

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: روش تهیه املت هندی   2013-02-21, 6:57 am

همیشه که قرار نیست خانم خانه یک غذای خارجی بپزد و شما بخورید. گاهی هم نوبت شماست که با پخت یک غذای متفاوت و مربوط به آن‌ور آب، اهل خانه را متعجب و به قول خارجی‌ها سورپرایز کنید.
پس اگر قرار است امشب خانمتان دیرتر به خانه برسد و شما مسئولیت پخت غذا را برعهده گرفته‌اید، آستین‌ها را بالا بزنید.
نترسید؛ غذای سریع و مردانه این هفته اگرچه خارجی است و به کشور هندوستان تعلق دارد ولی با کمی تغییرات، چیزی شبیه به املت سبزیجات خودمان است؛ با این تفاوت اصلی که در آن از گوجه فرنگی خبری نیست.
شما آقایان هم که هر چقدر غذا پختن بلد نباشید، پخت انواع و اقسام نیمروها و املت‌ها را می‌دانید. پس نیم ساعت پیش از رسیدن خانمتان به خانه شروع کنید.
مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: ۱۰ دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت غذا: ۲۰دقیقه
مواد لازم:
- یک عدد پیاز کوچک (ریز خرد شود)
- ۲ عدد فلفل سبز تند (خرد شود)
- ۲۰ گرم برگ گشنیز تازه
- ۴ عدد تخم‌مرغ
- یک قاشق چای‌خوری سرخالی نمک
- ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن
- پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱ – پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
۲ – کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم‌مرغ‌ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید.
۳ – مخلوط پیازی را به تخم‌مرغ‌های زده شده اضافه کنید.
۴ – این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاه مزه‌دار کرده و خوب هم بزنید.
۵ – در تابه بزرگی یک قاشق سوپ‌خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ‌شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی‌رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
نکته: پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت‌هایی از آن، تخم‌مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.
۶ – در پایان، این املت هندی را در ظرفی ریخته و همراه کاهو، سالاد یا ترشی تند سرو کنید.
نکته: همان‌طور که می‌دانید این غذا هندی است، پس اگر شما یا دیگر اهالی خانواده به طعم تند عادت ندارید، میزان فلفل سبز تند آن را کم کنید؛ در غیر این‌صورت علاوه بر فلفل‌های سبز، کمی پودر فلفل قرمز نیز به آن اضافه کنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
روش تهیه املت هندی
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: