سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 روش تهیه املت ایتالیایی

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: روش تهیه املت ایتالیایی   2013-02-21, 7:10 am

روش تهیه املت ایتالیایی
این بار املت را به روش ایتالیایی تهیه نموده و آن را تجربه کنید.
مواد لازم:
• قارچ خرد شده: یک پیمانه
• کدو خرد شده: یک پیمانه
• کره یا مارگارین: ۳ قاشق غذاخوری
• آب: سه قاشق غذاخوری
• تخم‌مرغ: ‌۴ عدد
• نمک: ‌۴/۱ قاشق چای‌خوری
• فلفل: ۴/۱ قاشق چای‌خوری
• پنیر رنده شده موزارلا: نصف پیمانه
مواد لازم برای سس:
• مارگارین یا کره: یک قاشق غذاخوری
• گوجه فرنگی: ‌یک عدد، خرد شود.
• جعفری تازه و خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
• پودر ریحان: نصف قاشق چای‌خوری
• نمک: ۸/۱ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
• ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.
• قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.
• تخم‌مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.
• همزمان با پخته شدن تخم‌مرغ‌ها ، لبه آن‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌مرغ‌های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یکدست بپزنند.
• وقتی تخم‌مرغ‌ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌جات ، روی نیمی از املت بریزید و روی آن‌ها را مملو از پنیر کنید.
• سپس لبه دیگر را روی آن‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.
• همزمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سس را درون آن به مدت ۵ دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.
• سس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
روش تهیه املت ایتالیایی
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: