سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 روش تهیه کرپ (CREPE) با سس شاتوت

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: روش تهیه کرپ (CREPE) با سس شاتوت   2013-02-21, 12:26 pm

آرد، تخم‌مرغ، شیر و شکر از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی خوشمزه هستند.
زمان تهیه و پخت: حدود دو ساعت
مواد لازم برای ۴ نفر:
آرد: یک پیمانه
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شیر: یک پیمانه
آب:‌ نصف پیمانه
کره ذوب شده:‌ یک قاشق غذاخوری
نمک: کمی
شاتوت تازه: یک پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
پودر قند: مقدار دلخواه
طرز تهیه:
• شیر، تخم‌مرغ،‌ آرد، آب، کره و کمی نمک را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
• روی مخلوط را بپوشانید و به مدت ۲-۱ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
• همزمان با این کار، ‌نصف پیمانه شاتوت را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر درون قابلمه‌ای بریزید و ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شاتوت روان شود.
• پس از اینکه آب شاتوت‌ها جاری شد ظرف را از روی حرارت برداشته و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
• کف یک تابه نچسب را کمی چرب کنید و یک چهارم از مخلوط کرپ را درون آن به طور یکنواخت بریزید.
• مخلوط کرپ درون تابه را، روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه بپزید.
• در این زمان خواهید دید که روی خمیر حباب‌هایی ایجاد شده و سپس می‌ترکند.
• پس از یک دقیقه، کرپ را برگردانید و ۳۰ ثانیه دیگر آن را حرارت دهید.
• مراحل فوق را روی باقی‌مانده مایه کرپ نیز تکرار کنید.
• کرپ‌ها را لوله کنید و سس شاتوت را روی آن‌ها بریزید.
• سپس با تعدادی شاتوت تازه و پودر قند روی آن‌ها را تزیین کنید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
روش تهیه کرپ (CREPE) با سس شاتوت
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: