سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 روش تهیه پیروک مرکبات

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: روش تهیه پیروک مرکبات   2013-02-22, 8:21 am

پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل می‌دهد و تنوع پیروک‌ها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.
به عنوان مثال در اینجا از مخلوط مارمالاد گریپ‌فروت و نارنگی استفاده شده است.
مواد لازم برای خمیر:
- کره، ۱۵۰گرم
- شکر، ۹۰ گرم
- آرد، ۲۵۰گرم
- تخم‌مرغ، ۲ عدد
- بیکینگ پودر، یک‌دوم قاشق چای‌خوری
- وانیل، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
- پوست پرتقال رنده شده، یک قاشق سوپ‌خوری
- گردوی رنده شده، ۲ قاشق سوپ‌خوری
- مارمالاد گریپ‌فروت و نارنگی، به مقدار لازم
مواد لازم جهت تهیه مارمالاد گریپ‌فروت و نارنگی:
- گریپ فروت، ۲ عدد
- نارنگی، ۴ عدد
- شکر، ۷۵۰گرم
- پودر ژلاتین، یک قاشق سوپ‌خوری
- آب، نصف پیمانه
- وانیل، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه مارمالاد:
ابتدا نارنگی‌ها و گریپ‌فروت‌ها را پوست کنده و گوشت داخل آنها را پس از خرد کردن، همراه شکر و آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز نیم‌ساعت حرارت دهید.
همزمان در یک کاسه کوچک فلزی ۳قاشق سوپ‌خوری آب جوش ریخته و پس از اضافه کردن پودر‌ژلاتین به آن، روی کتری در حال جوش بگذارید تا حل شود.
سپس ژلاتین مایع را به مخلوط نارنگی و گریپ فروت در حال جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود؛ برای این منظور یک ساعت زمان لازم است.
طرز تهیه خمیر:
ابتدا کره و شکر را با دستگاه همزن خوب بزنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و همین‌طور هم بزنید.
مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، وانیل، پوست پرتقال رنده‌شده و گردو را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده، سپس به مخلوط کره، تخم‌مرغ و شکر بیفزایید.
در این مرحله، بعد از کمی هم‌زدن، دستگاه را خاموش کرده و خمیر را با دست ورز دهید. یک‌چهارم خمیر را نگه داشته و کنار بگذارید؛ بقیه را داخل ظرف پیرکس گرد یا قالب پای پهن کنید و روی آن را با مارمالاد بپوشانید.
خمیر کنار گذاشته شده را توسط وردنه باز کرده و به صورت نوارهای باریک با چاقو برش دهید و به حالت ضربدری روی مارمالاد بگذارید.
حالا فر را روشن کرده و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و ظرف را روی طبقه وسط فر به مدت نیم‌ساعت قرار دهید.
نکته یک: بهتر است فر را ۱۵دقیقه قبل از قرار دادن ظرف درآن در همین دما روشن کنید.
نکته۲: شما می‌توانید خمیر پیروک را از شب قبل آماده کرده، داخل کیسه فریزر بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته۳: برای براق شدن روی پیروک، می‌توانید یک عدد زرده تخم‌مرغ را با چنگال زده، سپس توسط قلم‌مو روی خمیرهای ضربدری شده بمالید و پس از آن، در فر قرار دهید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
روش تهیه پیروک مرکبات
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: دانستنی های آشپزی-
پرش به: