سایت اطلاع رسانی خانواده

طراح و مدیریت مطالب سایت : احمد میرزایی
 
الرئيسيةاليوميةپرسشهاي متداولجستجوليست اعضاگروههاي کاربرانثبت نامورود

شاطر | 
 

 سیر، ۲۳ نوع باکتری مضر را از بین می برد

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
Ahmad
Admin


تعداد پستها : 260
تاريخ التسجيل : 2013-01-11
العمر : 33

پستعنوان: سیر، ۲۳ نوع باکتری مضر را از بین می برد   2013-02-07, 1:09 pm

سیر گیاه دارویی است که در تهیه غذا و درمان بیماری های متعدد به کار برده می شود. ماده دارویی اصلی آن آلیسین (Allicin) است که دارای خاصیت ضد ویروسی، باکتریایی، قارچی و آنتی اکسیدان می باشد.
▪ خواص:
به گزارش »ehow» آلیسین موجود در سیر خام، ۲۳ نوع باکتری از جمله سالمونلا، استافیلوکوکوس، را از بین می برد.
عفونت های ویروسی مانند آبله مرغان، سرخک، اوریون، مخملک و ... را از بین می برد.

از آن جا که خاصیت خلط آور دارد، برای رفع ناراحتی تنفسی موثر است.

سرماخوردگی، گلودرد و سرفه را درمان می کند.

با افزایش تولید ترکیبی ضد ویروسی که عملکرد سلول های سفید خون را بهبود می دهد، سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.

سیر برای بیماران دیابتی وابسته به انسولین بسیار مفید است.

فشار خون و کلسترول خون را کاهش می دهد، با عفونت ها مقابله می کند و مانع بروز سرطان می شود.

به بدن کمک می کند با آلرژی ها مقابله کند.

خاصیت ضدباکتریایی، ضد درد و بی حس کننده دارد.

در تسکین درد دندان موثر است. کمی سیر له شده را روی دندان قرار دهید تا درد از بین برود.

مالیدن سیر له شده قبل از خواب روی زگیل، آن را از بین می برد. در صورت احساس سوزش یا ناراحتی محل را با آب شست و شو دهید.

نتایج بررسی ها نشان می دهد نوزادان، شیر مادری را که به طور منظم سیر مصرف می کند، ترجیح می دهند.

به طور طبیعی سبب رقیق شدن خون می شود، در نتیجه مصرف آن از حمله قلبی و سکته پیشگیری می کند.

سیر از بزرگ شدن تومورها پیشگیری می کند و اندازه بعضی از تومورها را کاهش می دهد.

فلزاتی مانند جیوه و سرب را از بدن دفع می کند.

در سوخت و ساز چربی به بدن کمک می کند.

خاصیت سیر له شده و خام بیشتر است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
خواندن مشخصات فردي http://daru.openu2.com
 
سیر، ۲۳ نوع باکتری مضر را از بین می برد
مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
سایت اطلاع رسانی خانواده :: اطلاعات و سرگرمی :: خواص مواد و خوراکیها-
پرش به: